Rio Mare

Beneficii

Peştele este un ingredient cheie a unei diete sănătoase şi echilibrate, bogate în substanţe care sunt benefice organismului nostru.

Propietăţi nutriţionale

Acum ştim: peştele este o componentă cheie a unui regim alimentar sănătos şi echilibrat, bogat în substanţe care sunt benefice pentru corpul nostru.

RIO Mare alege cel mai bun peşte pentru a aduce aromă şi parfum la mesele noastre. Acesta a fost drumul său încă de la început şi acesta este motivul pentru care tonul RIO Mare în ulei de măsline a fost servit la milioane de mese.

Succesul său este datorat calităţii sale. RIO Mare foloseşte doar cel mai bun ton, de calitate Yellowfin, din mările cele mai nepoluate. Peştele este atent selecţionat pentru a garanta cele mai înalte niveluri de calitate, şi este conservat doar prin adăugarea de ulei de măsline pur şi un vârf de cuţit de sare de mare: fără conservanţi şi arome artificiale.

Acesta este modul în care conservele de ton, macrou, sardine şi somon ajung pe mesele noastre, cu majoritatea calităţilor lor nutritive intacte, într-un ambalaj de calitate controlat, care garantează prospeţimea produsului, şi îi ajută pe cei care locuiesc mai departe de mare să consume cantităţile optime de peşte.

1-2 porţii de peşte pe săptămână ajută pentru a proteja inima şi vasele noastre de sânge. Cercetările efectuate în SUA de către Harvard Medical School pe aproximativ 20.000 de persoane au confirmat faptul că consumul de peşte bogat în Omega 3 (cum ar fi somonul şi macroul), contribuie la prevenirea problemelor cardiovasculare. Alegerea alimentelor bogate în proteine, dar care conţin cantităţi mici de grăsimi saturate, cum ar fi tonul, contribuie la dezvoltarea fizică şi psihică a tinerilor şi adulţilor şi îi ajută să rămână sănătoşi.