Rio Mare

Responsabilitate

Angajamentul nostru

Acolo unde este Calitate, este şi Responsabilitate

Reputaţia companiei şi a mărcilor sale este construită pe excelenţa produselor sale, dar este datorată şi sensibilităţii demonstrate faţă de problemele de mediu şi sociale. Noi lucrăm neobosit în acest domeniu şi vom continua să facem acest lucru. Află mai multe >

 • Mediu

  Bolton Alimentari a avut întotdeauna focus mare pentru protecţia mediului.
  Află mai multe >

 • Oameni

  Având cultura, dedicarea şi motivaţia, oamenii sunt conducătorii societăţii, adevăratul motor de dezvoltare, cea mai importantă resursă pe care o are fiecare companie. Condiţiile de muncă, de protecţie a sănătăţii şi siguranţei oamenilor noştri este una dintre priorităţile noastre.
  Află mai multe >

 • Comunitate

  Pentru Bolton Alimentari este extrem de important să ia în considerare cerințele comunității în care funcționează. Acest lucru se traduce, de asemenea, într-un angajament pentru promovarea principiilor de dietă corectă şi sănătoasă.
  Află mai multe >

 • Lanţul de aprovizionare

  Industria peştelui conservat este deosebită datorită lanţului său de aprovizionare lung şi complex: tonul este pescuit în toate oceanele între tropice, şi diferitele stadii de procesare implică mai multe persoane, fiecare reprezentând o parte a conceptului global de calitate.
  Află mai multe >