Rio Mare

Află de unde provide tonul

Un angajament transparent, trasabilitatea produselor.

Tonul care ajunge pe mesele a milioane de consumatori, în Italia şi în intreaga lume, are propria istorie, de la origini şi până la sosirea acestuia pe rafturile marilor retaileri. Şi această biografie este “scrisă” pe fiecare cutie pentru a informa consumatorii.
Din momentul în care este pescuit până la prelucrarea sa, conservare şi sterilizare, nu “pierdem din vedere” tonul.
Pe bărci, în fabrică, în laboratoarele care efectuează controale şi toate tipurile de analize de produs, tonul călătoreşte cu nume propriu, prenume şi adresă: ştim din care mare provine şi pe care navă a fost transportat, în ce lot este înscris la fabrica de care a aparţinut, în ce conservă a fost conservat şi în ce bax a fost ambalat.

În cazul unor defecţiuni, acest lucru face posibilă urmărirea altor defecte similare ale altor produse, folosind aceeaşi metodă, cu scopul de a lua măsuri corective. De asemenea, face posibilă evaluarea calitătii activităţii desfăşurate de către un anumit furnizor în orice moment în timpul procesului de producţie.
Pentru mai multe informaţii, scrie către qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

tracciabilita-image-ro

Adresează o întrebare şi vei primi răspuns.

Pentru a relaţiona cu consumatorii cheap replica watches noştri mai direct şi mai transparent, am dezvoltat un canal preferenţial care funcţionează în timp real. Scrie-ne şi comunică-ne nelămuririle tale, mobile trailer light tower solicitările şi întrebările. Experţii noştri îţi vor răspunde imediat, întrebarea ta va primi răspunsul nostru.

Transmite o solicitare >