Dovleac sotat cu Insalatissime cu linte

Ingrediente

pentru 4 porții
320g Rio Mare Insalatissime cu linte
800 g dovleac proaspăt tăiat bucăți
câteva crenguțe de rozmarin
60ml ulei de măsline extravirgin
sare și piper după gust

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Rio Mare Insalatissime cu linte

Mai Multe

Preparare

    1. Dacă bucățile de dovleac sunt prea mari tăiați-le în bucăți mai mici. Se sotează într-o tigaie antiaderentă cu uleiul de măsline, sarea și câteva crenguțe de rozmarin până intră ușor furculița în ele și devin aurii.

    2. Așezați dovleacul gătit pe 4 farfurii individuale. Amestecați bine conținutul Insalatissime înainte de a-l așeza cu lingura pe fiecare farfurie lângă dovleac.

    3. Se servește cald.

Cel mai popular