Cușcuș cu ton, roșii uscate și porumb

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane:
240g cușcuș
150g porumb
15-20 roșii uscate
3 conserve de 80g de Rio Mare ton în ulei de măsline
jumătate de praz
50g de ulei de măsline extravirgin
un snop de mentă proaspătă
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Lasă cușcușul la înmuiat în jumătate de litru de apă caldă, adaugă un vârf de sare, acoperă și așteaptă timp de câteva minute ca acesta să absoarbă apa.

    2. Taie prazul în felii subțiri, iar roșiile uscate în fâșii. Pune-le la înăbușit împreună cu două linguri de apă într-o tigaie non-aderentă.

    3. Pune roșiile și prazul înăbușit într-un bol, iar apoi adaugă tonul. Adaugă și porumbul, clătit cu apă rece, și cușcușul. Asezonează cu ulei de măsline extravirgin și cu puțină mentă proaspătă ruptă cu mâna.

Cel mai popular