TRASABILITATE

Află de unde provine tonul tău

Trasabilitatea produselor: un angajament transparent.

Tonul care ajunge pe mesele a milioane de consumatori, atât în Italia, cât și în restul lumii, are o poveste, care începe cu originile sale și se încheie pe rafturile marilor comercianți.

Această biografie este „scrisă” pe fiecare conservă, pentru a informa consumatorii despre parcursul peștelui din momentul capturii până la procesare, conservare și sterilizare. Niciodată nu pierdem tonul din ochi.

Pe ambarcațiuni, la fabrică, în laboratoarele unde este testat și analizat, tonul călătorește alături de o etichetă care indică numele, prenumele și adresa sa. Astfel, știm cu siguranță oceanul din care provine, pe ce ambarcațiune a călătorit și din ce lot sosit la fabrică face parte, precum și numărul conservei și al cutiei în care a fost ținută conserva.

În eventualitatea în care se descoperă defecte, acest sistem ne permite să urmărim și alte defecte similare, pentru a remedia situația. În același timp, ne permite să evaluăm în orice moment calitatea muncii depuse de furnizorii noștri de pe toată lungimea lanțului de producție.

Pentru mai multe informații, scrie-ne la qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Află de unde provine tonul tău

Pentru mai multe informații, mergi la pagina de Contact

Pentru a construi o relație și mai apropiată, directă și transparentă cu clienții noștri, am lansat un canal direct de comunicare, care funcționează în timp real. Te rugăm să ne scrii și să ne comunici eventualele dubii, cerințe și întrebări.


Experții noștri îți vor răspunde imediat.