Salata Caesar cu ton

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
360g Rio Mare Ton in ulei de măsline
250g pâine tip ciabatta
sare de mare
piper negru
oregano
1/4 cățel de usturoi
4 fileuri de ansoa în ulei
75g brânză Parmigiano Reggiano
1 lingură de iaurt grecesc
jumătate de lămâie
ulei de măsline extravirgin
1 salată

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Se taie cuburi pâinea ciabatta, se asezonează cu ulei, sare și oregano și se coace într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C timp de 15 minute.

    2. Se amestecă usturoiul cu ansoa și brânza Parmigiano Reggiano, se adaugă iaurtul, sucul de lămâie și o cantitate generoasă de ulei de măsline extravirgin.

    3. Spălați și uscați legumele. Taiați-le în bucăți și amestecați cu sosul preparat. Scurgeti tonul și adaugati-l peste celelalte ingrediente. Serviti imediat.

Cel mai popular