Salata Caesar cu ton
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
360g Rio Mare Ton in ulei de măsline
250g pâine tip ciabatta
sare de mare
piper negru
oregano
1/4 cățel de usturoi
4 fileuri de ansoa în ulei
75g brânză Parmigiano Reggiano
1 lingură de iaurt grecesc
jumătate de lămâie
ulei de măsline extravirgin
1 salată
360g Rio Mare Ton in ulei de măsline
250g pâine tip ciabatta
sare de mare
piper negru
oregano
1/4 cățel de usturoi
4 fileuri de ansoa în ulei
75g brânză Parmigiano Reggiano
1 lingură de iaurt grecesc
jumătate de lămâie
ulei de măsline extravirgin
1 salată
Stampa Ricetta
Preparare
1. Se taie cuburi pâinea ciabatta, se asezonează cu ulei, sare și oregano și se coace într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C timp de 15 minute.
2. Se amestecă usturoiul cu ansoa și brânza Parmigiano Reggiano, se adaugă iaurtul, sucul de lămâie și o cantitate generoasă de ulei de măsline extravirgin.
3. Spălați și uscați legumele. Taiați-le în bucăți și amestecați cu sosul preparat. Scurgeti tonul și adaugati-l peste celelalte ingrediente. Serviti imediat.