Timp de pregătire

10 min

Grad de dificultate

mediu

Timp de gătit

30 min

Număr de porții

1 persoană

FĂ CUNOSCUTĂ REȚETA TA

Spune-le prietenilor


INGREDIENTE

120g ton Rio Mare Leggero

100g orez roșu

1 morcov

1 dovlecel

1 ardei galben

1 ceapă roșie

20ml ulei de măsline extravirgin

o crenguță de pătrunjel

sare, piper

PRODUSUL FOLOSIT

Salată cu ton, orez roșu  și legume sotate Stampa ricetta

CONSUM RECOMANDAT:

după antrenament

PREPARARE

1   Fierbeți într-o cratiță apă și sare, turnați orezul imediat ce apa începe să fiarbă si gătiți-l. După ce este fiert, scurgeți bine apa.

2   În timp ce orezul se gătește, spălați și tăiați legumele în bucăți mici, apoi rumeniți-le într-o tigaie antiaderentă cu ulei, sare și piper. Tocați pătrunjelul.

3   Adăugați tonul, legumele si patrunjelul peste orez.

4   Puneți totul într-o caserolă, pentru a lua preparatul cu voi.


POFTĂ BUNĂ!

Stampa ricetta Stampa ricetta

VALORI NUTRITIVE

Proteine

44g

Calorii

785Kcal

Carbohidrați

79g

Grăsimi

32g

Modalitate de pregătire

PASUL 1

PASUL 2

PASUL 3


Pentru mine, echilibrul este o stare interioară, care mă ajută să mă bucur de viață indiferent de starea în care sunt.

 

Anca Surdu
Campioană la gimnastică aerobică