
Timp de pregătire
10 min
Grad de dificultate
mediu
Timp de gătit
30 min
Număr de porții
1 persoană
10 min
mediu
30 min
1 persoană
1 Fierbeți într-o cratiță apă și sare, turnați orezul imediat ce apa începe să fiarbă si gătiți-l. După ce este fiert, scurgeți bine apa.
2 În timp ce orezul se gătește, spălați și tăiați legumele în bucăți mici, apoi rumeniți-le într-o tigaie antiaderentă cu ulei, sare și piper. Tocați pătrunjelul.
3 Adăugați tonul, legumele si patrunjelul peste orez.
4 Puneți totul într-o caserolă, pentru a lua preparatul cu voi.
POFTĂ BUNĂ!
Stampa ricetta
Proteine
44g
Calorii
785Kcal
Carbohidrați
79g
Grăsimi
32g
Modalitate de pregătire
PASUL 1
PASUL 2
PASUL 3