Canapè cu Paté de Somon Rio Mare, portocală, ceapă verde și mărar
![](https://www.riomare.ro/wp-content/uploads/2019/09/canape-salmone.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Ingrediente
pentru 4 persoane:
100g (1 tub) Paté de Somon Rio Mare
1 baghetă lungă
1 portocală
1 ceapă verde roșie
o crenguță de mărar
20 ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper
100g (1 tub) Paté de Somon Rio Mare
1 baghetă lungă
1 portocală
1 ceapă verde roșie
o crenguță de mărar
20 ml ulei de măsline extra virgin
sare și piper
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ro/wp-content/uploads/2019/09/canape-salmone.jpg)
Preparare
1. Tăiați bagheta în felii și prăjiți-le.
2. Tocați ceapa verde în felii subțiri; radeți coaja de portocală și tocați pulpa, după ce ați curățat-o de coajă.