Paste cu sos pesto delicat, ton și mozzarella

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
350g paste mici
1 conservă de 160g Rio Mare Ton in ulei de măsline
200g mozzarella
1 roșie coaptă
50g ulei de măsline extravirgin
o mână de frunze de busuioc
1 lingură de nuci de pin
30g Parmezan ras
2 linguri de brânză proaspătă cremoasă
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Pune o oală mare cu apă sărată la fiert.

    2. Spală busuiocul, pune-l în blender cu ulei, Parmezan, nuci de pin, un vârf de sare și brânză. Amestecă bine.

    3. Taie roșia și mozzarella în cubulețe. Amestecă-le cu tonul scurs. Fierbe pastele.

    4. Cu două minute înainte de a le scurge, adaugă două linguri de pesto în apa care fierbe, pentru a deveni mai gustoase.

    5. Scurge pastele al dente. Garnisește imediat cu sos pesto, amestecă bine și adaugă tonul cu roșii și mozzarella.

Cel mai popular