Flori de dovlecel umplute cu ton și ricotta

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă de 160 g de Rio Mare Ton în ulei de măsline
12 flori de dovlecel
200g de ricotta
un fir de pătrunjel
2 linguri de brânză parmezan rasă
1 ou - 2 linguri de făină
4 linguri de lapte
ulei pentru prăjit
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Introdu tonul scurs, brânza ricotta, parmezanul și puțin pătrunjel tocat într-un castron și amestecă bine.

    2. Înlătură pistilul florilor, spală-le ușor și umple-le cu amestecul cu ton.

    3. Bate oul împreună cu făina și adaugă un vârf de sare, după care diluează cu lapte pentru a obține un aluat de pané cremos.

    4. Pune la încins ulei de măsline într-o tigaie mare timp de câteva minute, pentru a ajunge la temperatura optimă pentru gătit, dă florile umplute prin aluat și plasează-le încet în uleiul încins. Prăjește-le până când devin aurii și crocante.

    Prăjește doar câteva flori în același timp, după care scurge-le pe hârtie absorbantă și servește-le fierbinți.

Cel mai popular