Omletă subțire cu ton, ceapă verde și mozzarella
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
300g Mozzarella
6 ouă
1 conservă de 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
2 linguri de Parmezan ras
o legătură mare de pătrunjel
2 cepe verzi
un strop de ulei de măsline extravirgin
sare și piper
300g Mozzarella
6 ouă
1 conservă de 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
2 linguri de Parmezan ras
o legătură mare de pătrunjel
2 cepe verzi
un strop de ulei de măsline extravirgin
sare și piper
Stampa Ricetta
Preparare
1. Taie ceapa verde în felii subțiri și călește-o într-o tigaie non-aderentă în puțin ulei de măsline cu un vârf de sare.
2. Toacă pătrunjelul fin și amestecă-l într-un castron împreună cu ouăle sparte, sarea și piperul. Bate ouăle cu putere timp de câteva minute. Când obții o compoziție uniformă și spumoasă, adaugă ceapa.
3. Taie mozzarella în cuburi. Pune puțin ulei la încins într-o tigaie non-aderentă. Toarnă amestecul de ouă, dă focul mai mic și amestecă până când ouăle încep să se prindă.
4. Adaugă mozzarella și tonul scurs pe omleta uniformă și mai lasă puțin la foc foarte mic. Împăturește omleta în două și servește cât e fierbinte, pufoasă și aurie.