Pappardelle cu ton și anghinare
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții
350 g pappardelle de ou
2 x 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
3 anghinare
1 cățel de usturoi
20 g unt
30ml ulei de măsline extra virgin
Câteva crenguțe de măgheran proaspăt
sare după gust
350 g pappardelle de ou
2 x 160g Rio Mare ton în ulei de măsline
3 anghinare
1 cățel de usturoi
20 g unt
30ml ulei de măsline extra virgin
Câteva crenguțe de măgheran proaspăt
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Gătiți pastele într-un vas mare cu apă clocotită, sărată.
2. Spălați, curățați și reduceți la jumătate anghinarele. Îndepărtați frunzele exterioare dure, tulpinile și frunzele interioare spinoase și scoateți miezul interior cu perișori. Feliați anghinarele.
3. Ungeți cățelul de usturoi ușor zdrobit într-o tigaie cu uleiul și untul până se rumenesc ușor. Adăugați anghinarele, condimentați cu sare și adăugați câteva linguri de apă. Gătiți aproximativ cinci minute, amestecând continuu. Condimentați cu măgheranul și adăugați tonul mărunțit scurs
4. Scurgeți pastele și amestecați cu sosul.