Paste Rigatoni cu ton, dovlecei și busuioc

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
350g rigatoni sau alte paste scurte
3 conserve de 80g Rio Mare Ton in ulei de masline
700g dovlecei
1 cățel de usturoi
80ml ulei de măsline extra-virgin
o mână de busuioc proaspăt
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Fierbeti apă intr-un vas mare și adăugați sare.

    2. Spălați și tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Caliti cățelul de usturoi într-o tigaie cu un pic de ulei, adaugati dovlecelul, sare și apoi gatiti, amestecand din când în când, până cand va capata o culoare maro deschis.

    3. Gatiti pastele in apa clocotita.

    4. Adăugați tonul in tigaie, impreuna cu dovleceii, si apoi adăugați pastele. Amestecati bine. Garnisiti cu busuioc proaspăt și serviti cat timp este fierbinte.

Cel mai popular