Salată de orez și ton

Ingrediente

pentru 4 porții
250g orez pre-fiert
2 x 80g Ton Rio Mare în Ulei de Măsline
200 g roșii cherry
50g roșii uscate în ulei de măsline
100 g anghinare în ulei de măsline
200g mozzarella
2 morcovi
40 ml ulei de măsline extra virgin
1 lingură de oregano
sare și piper după gust

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Fierbeți apă într-o oală mare și gătiți orezul.

    2. În timp ce orezul se gătește, curățați și tăiați morcovii în jumătate pe lungime, apoi în felii fine. Tăiați în jumătate roșiile cherry și anghinarea, tăiați cuburi mozzarella, tocați roșiile uscate și combinați toate ingredientele într-un bol.

    3. Scurgeți orezul gătit, clătiți sub apă rece de la robinet pentru a răci și scoate amidonul, apoi adăugați la celelalte ingrediente.

    4. Asezonați cu ulei, condimentați cu puțină sare și piper și amestecați ușor. Adăugați tonul mărunțit bine scurs.

    5. Pentru un plus de aromă, serviți cu puțină maioneză.

Cel mai popular