Ton cu fasole verde, fasole rosie si mentă

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
150g fasole verde
100g fasole boabe
1 ceapă verde
1 telina albă cu frunze
un miez de salată verde
o mână de menta proaspătă
30ml ulei de măsline extravirgin
o mână de semințe de susan prăjite

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Ton în ulei de măsline

Mai Multe

Preparare

    1. Curatati fasolea verde, clătiți și fierbeți în apă sărată timp de aproximativ 20 de minute. Curatați ceapa verde și tăiați-o subțire.

    2. Procedati la fel si cu telina. Așezați ambele legume într-un castron și adăugați tonul în ulei de măsline. Amestecați ușor.

    3. Scurgeți fasolea fiarta, puneți-o pe o farfurie, adăugați tonul cu legume și salata.

    4. Garnisiți cu menta proaspătă, susan prăjit și ulei de măsline extravirgin.

Cel mai popular