Ton cu mazare proaspata si ceapa verde
![](https://www.riomare.ro/wp-content/uploads/2018/06/Light-Piselli.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:
3 conserve de 80g Rio Mare Ton in ulei de masline
1 kg de mazăre proaspătă
Câteva frunze de ceapă verde
Un cățel de usturoi
1 frunză de dafin
Menta proaspata dupa gust
40ml ulei de măsline extra-virgin
3 conserve de 80g Rio Mare Ton in ulei de masline
1 kg de mazăre proaspătă
Câteva frunze de ceapă verde
Un cățel de usturoi
1 frunză de dafin
Menta proaspata dupa gust
40ml ulei de măsline extra-virgin
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.ro/wp-content/uploads/2018/06/Light-Piselli.jpg)
Preparare
Spalati mazărea și tăiați fin ceapa verde. Caliti ceapa verde într-o tigaie non-aderentă, impreuna cu usturoiul și frunza de dafin. Adăugați mazărea, sare, puțină apă și gătiți timp de aproximativ zece minute până când lichidul se evapora. Asezați mazărea pe o farfurie sau un platou, adaugati tonul și decorați dupa gust cu menta proaspătă.