Salată de macrou, quinoa și grapefruit
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții
300g quinoa
2 x 120g Rio Mare File de Macrou la Grătar
2 grapefruit roz
40g de fistic în coajă
2 linguri de măsline
1 lămâie fără ceară
o legătură mică de pătrunjel
câteva crenguțe de cimbru
40ml ulei de măsline extra virgin
sare după gust
300g quinoa
2 x 120g Rio Mare File de Macrou la Grătar
2 grapefruit roz
40g de fistic în coajă
2 linguri de măsline
1 lămâie fără ceară
o legătură mică de pătrunjel
câteva crenguțe de cimbru
40ml ulei de măsline extra virgin
sare după gust
Stampa Ricetta
Preparare
1. Fierbeți o oală mare cu apă sărată și gătiți quinoa. Răciți sub apă de la robinet, scurgeți cu atenție și asezonați cu uleiul de măsline.
2. Cojiți grapefruit-ul și îndepărtați pielița exterioară care acoperă segmentele. Separați în segmente. Tăiați mare fisticul și pătrunjelul. Dați prin răzătoare sau tăiați coaja de lămâie în felii subțiri, asigurându-vă că eliminați miezul.
3. Combinați quinoa cu măslinele, fisticul, pătrunjelul, coaja de lămâie, frunzele de cimbru după ce ați scos tulpinile și grapefruit-ul. Amestecați cu grijă, puneți deasupra fileurile de macrou la grătar și serviți.