Ton cu chilli, ceapă roșie sotată și portocale

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve de 80g Rio Mare Ton cu ardei iute
2 cepe roșii dulci
2 portocale
10 cartofi noi în coajă
2 frunze mici de dafin
40ml ulei de măsline extravirgin
20g zahăr
1 lingură de oțet de mere
sare

Stampa Ricetta

Fă cunoscută rețeta ta

Spune-le prietenilor

Mai Multe

Preparare

    1. Feliază ceapa, nu foarte subțire, și călește-o într-o tigaie non-aderentă împreună cu frunzele de dafin, uleiul, zahărul, oțetul și puțină sare până când devine transparentă. Ia tigaia de pe foc și adaugă coaja de portocală rasă.

    2. Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i și taie-i în patru părți fără a înlătura coaja. Decojește portocalele, taie-le în bucăți.

    3. Aranjează portocalele pe o farfurie, amestecă cartofii și ceapa și pune amestecul deasupra portocalelor. La final pune deasupra tonul.

Cel mai popular