Ton cu chilli, ceapă roșie sotată și portocale
Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane
3 conserve de 80g Rio Mare Ton cu ardei iute
2 cepe roșii dulci
2 portocale
10 cartofi noi în coajă
2 frunze mici de dafin
40ml ulei de măsline extravirgin
20g zahăr
1 lingură de oțet de mere
sare
3 conserve de 80g Rio Mare Ton cu ardei iute
2 cepe roșii dulci
2 portocale
10 cartofi noi în coajă
2 frunze mici de dafin
40ml ulei de măsline extravirgin
20g zahăr
1 lingură de oțet de mere
sare
Stampa Ricetta
Preparare
1. Feliază ceapa, nu foarte subțire, și călește-o într-o tigaie non-aderentă împreună cu frunzele de dafin, uleiul, zahărul, oțetul și puțină sare până când devine transparentă. Ia tigaia de pe foc și adaugă coaja de portocală rasă.
2. Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i și taie-i în patru părți fără a înlătura coaja. Decojește portocalele, taie-le în bucăți.
3. Aranjează portocalele pe o farfurie, amestecă cartofii și ceapa și pune amestecul deasupra portocalelor. La final pune deasupra tonul.